duminică, 21 decembrie 2008

hepi barzdei mai frend >:D<

deci de abia azi mi-am amintit k o nebuna de a mea a implinit 17 ani si o zi:(deci sunt o mare nesimtita k nu mi-am adus aminte ieri:(LA MULTI ANI CRISTINICA MEA,SA FII FERICITA,IUBITA,SANATOASA,FRUMOASA [nu ca nu ai fii deja ;;)] si nu in ultimu rand LA PUNGA GROASAAAAA $$$$$ [:)))))].te ubesc mult de tot si sa te faci mare mare mare >:D<

8 comentarii:

  1. da la multi ani:D.....eu niciodata nu miam amntit zilele de nastere ale amicilor:D...

    RăspundețiȘtergere
  2. da...eu de obicei imi amintesc...dar mereu cu intarziere...si ma simt aiurea pentru ca ei sunt foarte "punctuali" cand vine vorba de ziua mea :)) anyway...poate sufar de o amnezie in pivinta zilelor de nastere nu?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. da si eu :)))....aa eu si in privinta numelor mereu le uit cand cunosc persoane noi dupaia nu stiu cum sa ii strig... zic ma ,tu,auzi,fata.:)))))...si dak ma gandesc am mai multe amnezii da nu cred k te intereseaza:))..

    RăspundețiȘtergere
  4. hey de ce sa nu ma intereseze,nu mai fii asa acid :))) am trecut si eu prin faza numelor cand m-am transferat in liceul in care invat acum :D foooarte aiurea mi-a fost.Un exemplu:"Hey tu....brunetico"...ea:"Ma cheama Ioana :-L" :)))Cred ca mi-am luat atunci o serie de injuraturi dar :)) nu-i panica,trecem peste:))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu sunt acid glumeam:P:)))...da am patit si eu dinastea si stateam de vorba cu pers respectiva dupaia plecam si ma gandeam cum o cheama:)))...

    RăspundețiȘtergere
  6. si totusi iti aminteai sau recurgei si tu la texte de genul...bruneto,blondo,minunato,mirifico etc :)))) pup:*

    RăspundețiȘtergere
  7. da tipam pe strada dupa ea MIRIFICOO!!!! :)))...:*

    RăspundețiȘtergere
  8. =)) eu as fi recurs la MINUNATOOOO =)) pup :*

    RăspundețiȘtergere